Upp till 60 % rabatt! Slutspurt på sommarrean *
Spara nu
* Kampanjinfo

Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml

kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml
kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml

Beskrivning

Vetericyn Plus Utility Spray är en allroundsårlösning för djurhållning. Den här produkten gör det snabbt, enkelt och effektivt att rengöra sår vid svansroten, öronen, spenar, vanliga småsår och andra känsliga områden som är irriterade eller infekterade. Denna produkt innehåller inte antibiotika eller steroider, och verkar inte irriterande eller brännande.


Användning:


Bruksanvisning: Ta bort överflödigt hår från sårområdet. Klipp om nödvändigt. Justera sprutmunstycket. Mätta det drabbade området. Om förband behövs, blöt förbandet med Vetericyn vid varje förbandsbyte. Upprepa 3-4 gånger per dag tills såret är läkt. Snabbare läkning uppnås när såren rengörs och hålls fuktiga. För applikation på spenar, använd sprutläge för bättre täckning. Spruta varje spenände med Vetericyn och upprepa vid varje mjölkning eller vid behov. Ingen sköljning behövs.


Produkt-ID: 327640

Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Lagts till i kundvagnen
Vetericyn Plus Utility Spray, 473 ml
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.