Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Fullcheekbett, rostfritt stål

Produkt-ID: 13427

kr 649,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Fullcheekbett, rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Fullcheekbett, rostfritt stål


Teknisk beskrivning:


Fullcheekbett, rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

tandersättningar
1 Gillar

Det här är min andra bit. Den första är nu ett år gammal, men fortfarande topp. Jag vill bara få en extra tandvård eftersom min häst gillar det mycket och du vet aldrig om Sprenger kommer att ta det ur sortimentet. Jag har provat en hel del bitar, men för hans smala platta tros är det helt rätt och eftersom han är en lek, är rollen precis vad han gillar.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.