Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze delat fullcheekbett

Produkt-ID: 13065

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze delat fullcheekbett
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze delat fullcheekbett
Beskrivning

Beskrivning

Detta klassiska bett är ett populärt val för fältritt och hoppning.


Långa skänklar hindrar bettet från att glida i hästens mun, och bidrar till att ge sidledes stöd genom att lägga tryck på hästens kinder. Rundade kanter där munstycket möter bettringarna hindrar bettet från att nypa i mungiporna. Denna klassiska modell är populär i många discipliner, särskilt fältritt och hoppning.


Egenskaper:


  • Fullcheekbett
  • Rostfritt stål
  • Klassiskt, traditionellt snyggt utseende

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 15 mm.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Oslagbart!
0 Gillar

Har nog inte stött på någon häst som inte har fungerat på ett fullcheek! Det är helt enkelt oslagbart. Perfekt till unghästar som behöver lära sig att följa ett ledande tygeltag, eller till en stegrande häst så att man inte riskerar att ringarna åker in i munnen. Det ligger stilla och bra, och det är ett väldigt bra pris för ett väldigt bra bett!

Trevligt, billigt bett!
0 Gillar

Den här biten är verkligen okej, jämfört med priset. Det enda minus som jag skulle säga är att det kan klämma sig lite i munnen, så skulle det ha bitskivor i så fall. Min har gått igenom mycket och fungerar lika bra! Rekommenderas om du letar efter en fullständig check.

Supernöjd
0 Gillar

Mycket snabb frakt och toppvaror. Bra pris / prestanda

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.