Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track fleecetäcke

Produkt-ID: 24742

kr 2.079,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Back on Track fleecetäcke
kr 2.079,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Back on Track fleecetäcke
Beskrivning

Beskrivning

Ett terapeutiskt täcke som hjälper musklerna att värmas upp och slappna av.


Back on Tracks terapeutiska fleecetäcke är det du behöver när din häst behöver lite extra hjälp till att förbereda kroppen inför ansträngning. Detta terapeutiska täcke har ett fint keramiskt pulver infuserat i polyestertrådarna som reflekterar hästens naturliga kroppsvärme tillbaka på kroppen. Fleecetäcket har mankludd för att motverka skav. Det har dubbel bogknäppning och kryssgjordar med enkla T-spännen. Ryggen är förstärkt med ett band för att förhindra att det sträcker ut sig. Täcket har ett stort svansskydd samt en svansrem. De terapeutiska egenskaperna ger din häst fördelen med ordentligt uppvärmda musklerna innan den utsätts för anträngning. Använd Back on Track fleecetäcke efter träning eller en tuff tävling för att snabbare återhämta hästens muskler. Detta täcke är ett måste för alla seriösa ryttare som har en häst med speciella träningsbehov.


Egenskaper:


 • Terapeutiskt täcke
 • Främjar muskeluppvärmning eller återhämtning.
 • Ökar blodcirkulationen
 • Får nervösa och spända hästar att slappna av
 • Reducerar inflammation och svullnad
 • Främjar återhämtning mellan träningspassen
 • Reducerar mjölksyra i musklerna
 • Dubbel bogknäppning
 • Låga kryssgjordar
 • Svansskydd med rem
 • Halsöppning förstärkt med fleece

Teknisk beskrivning:


Skal: polyesterInnermaterial: polyestertråd infuserat med fint keramiskt pulver.


Tvättråd:


Maskintvättas i kallt vatten. Skonsamt program, vanligt tvättmedel utan blekningsmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tillbaka på Treck Fleesdecke - det kunde inte vara bättre
5 Gillar

Eftersom vi har en häst med ryggproblem, har vi lagt denna filt. Jag kan bara säga - det är inte bättre. Oavsett om det är utseende eller kvalitet. Eftersom han får henne regelbundet är han mycket mer avslappnad. Ryggmusklerna lossnar, vilket visar sig i hanteringen och mycket under sadeln. Jag kan bara säga toppklass 1 Den här filten är värd vartenda öre

4 Gillar

Tidigare fastnade hästens baksida lite. Jag erbjöds ursprungligen en BOT-värmare som jag sedan köpte. Jag använde den ett tag tills jag bestämde mig för att köpa en fleecefilt eftersom varpen verkar ha större områden. Efter några månaders användning märkte jag resultat på min häst och ryggen fastnade inte längre på grund av varpen. Detta är en riktigt bra produkt och har varit en stor hjälp för oss. I framtiden tänkte jag på andra BOT-produkter på jobbet, för de är verkligen av hög kvalitet och hållbara.

Super cool svettmatta
4 Gillar

Passformen är perfekt! Min ponny sto har 125 på Bucas filtar och här också. Halsringningen är äntligen inte för långt! Fantastiskt före träningen i förberedelserna för träningen och efteråt! Jag är verkligen upphetsad även om jag var skeptisk i början!

tillbaka
2 Gillar

hjälpsam i ryggproblem, efter arbete och kallare dagar i stallen mycket trevlig!

bra produkt
1 Gillar

Jag älskar ryggen på sadelkuddarna och nu bestämde jag mig för att prova fleece-arket. Glad att jag gjorde det, välgjorda och mycket användbart för höst / vinter. MIN häst bär en 72 "och de är vanligtvis lite stora på henne men detta passar till en T så att de kan springa lite på den lilla sidan som du vill ta hänsyn till när du beställer. Fleece är mjukt och städar fint med en borste. Jag har använt den över en natt och det verkar hjälpa till med hennes mindre ryggproblem. Kommer att kunna använda under en filt på vintern.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.