Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track mesh-täcke

Produkt-ID: 24802

kr 1.895,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Back on Track mesh-täcke
Beskrivning

Beskrivning

Ett lätt täcke med alla fördelarna hos ett terapitäcke.


Under sommarmånaderna är detta det perfekta multifunktionella täcket med optimala andasfunktion. Detta tack vare robust och mycket luftig mesh som täcker ett lager av tunt keramiskt material och erbjuder fullt skydd. Det kan användas som ett extra lager under, som transport- eller svettäcke och i stallet under de varmare månaderna. Det kan användas med stor fördel innan träning/tävling för uppvärmning av musklerna samt efteråt för att hjälpa musklerna att återhämta sig. Vid användning av hela täcket fås Back on Tracks läkande effekt på bog, rygg och bakdel. Täcket har ett foder av polypropylentextil med Welltex™. Skalet består av tunn mesh för maximal andasfunktion.


Egenskaper:


 • Terapeutiskt lätt och tunt täcke
 • Stöder muskeluppvärmning och nedkylning
 • Ökar blodcirkulationen
 • Lugnar nervösa och spända hästar
 • Lindrar inflammation och svullnad
 • Påskyndar återhämtning mellan träningar
 • Minskar mjölksyra i ömma muskler
 • Dubbel frontknäppning
 • Låga kryssgjordar
 • Svansskydd med snöre
 • Förstärkt halsöppning med fleece

Teknisk beskrivning:


Utsida: Polyestermesh.
Innermaterial: Polyestertråd inbäddad med fint keramiskt pulver.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Använd vanligt tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Torktumlas ej.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

5 Gillar

Den bästa investering jag gjort! Då jag har en häst som har mycket ont i kroppen så har detta gjort underverk då det håller kroppen mjuk. Använder det dygnet runt under de vanliga täckena förutom sommartid. Då han var utan täcket i en vecka för jag hade hemma det på tvätt så började han bli sur och när han sedan fick på sig det igen så blev allt bra igen:-)

3 Gillar

Ett täcke som gjort mkt nytta för min tävlingshäst, fint följsamt täcke som gjorde hästen extra mjuk innan och efter tävlingar, Tyvärr var det mkt dålig kvalite på själva spännena och både de fram och de man sätter fast magremmarna med gick sönder. Så det är både ris och ros.

3 Gillar

Ett extremt bra täcke, älskar back on tracks produkter å detta täcke gör att om hästen har på de under natten innan träning/tävling blir dem mjuka i musklerna!! Horze är ett av ställena detta täcke är billgare!

Supertäcke!
3 Gillar

Ett mycket bra täcke så gör skillnad! Muskelknutor och andra spänningar försvinner garanterat inom 4,5 dagar! Är superduper nöjd!

tillbaka på banan nätverk matta
3 Gillar

Varpen verkar vara av god kvalitet och med viss användning bör det hjälpa tävlingshästen. Varpen sitter relativt bra på hästen. Jag tycker också att det är förvånansvärt varmt för en webbfilt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.