JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track mesh-täcke

Produkt-ID: 24802

kr 1.895,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track mesh-täcke
Välj storlek Storleksguide
Back on Track mesh-täcke
kr 1.895,00
(Priset inkluderar moms)
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Back on Track mesh-täcke
kr 1.895,00
Back on Track halstäcke för nättäcke
kr 699,00
Back on Track mesh-täcke
Beskrivning

Beskrivning

Ett lätt täcke med alla fördelarna hos ett terapitäcke.


Under sommarmånaderna är detta det perfekta multifunktionella täcket med optimala andasfunktion. Detta tack vare robust och mycket luftig mesh som täcker ett lager av tunt keramiskt material och erbjuder fullt skydd. Det kan användas som ett extra lager under, som transport- eller svettäcke och i stallet under de varmare månaderna. Det kan användas med stor fördel innan träning/tävling för uppvärmning av musklerna samt efteråt för att hjälpa musklerna att återhämta sig. Vid användning av hela täcket fås Back on Tracks läkande effekt på bog, rygg och bakdel. Täcket har ett foder av polypropylentextil med Welltex™. Skalet består av tunn mesh för maximal andasfunktion.


Egenskaper:


 • Terapeutiskt lätt och tunt täcke
 • Stöder muskeluppvärmning och nedkylning
 • Ökar blodcirkulationen
 • Lugnar nervösa och spända hästar
 • Lindrar inflammation och svullnad
 • Påskyndar återhämtning mellan träningar
 • Minskar mjölksyra i ömma muskler
 • Dubbel frontknäppning
 • Låga kryssgjordar
 • Svansskydd med snöre
 • Förstärkt halsöppning med fleece

Teknisk beskrivning:


Utsida: Polyestermesh.
Innermaterial: Polyestertråd inbäddad med fint keramiskt pulver.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Använd vanligt tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Torktumlas ej.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rinner bakåt
0 Gillar

Varpen springer tillbaka på alla våra hästar. De verkar nästan hänga i varparna. Annars bra varp men dålig design.

Storlek: Normal
Multifunktionellt filtnät Back on Track.
0 Gillar

Jag köpte en filt på grund av dess mångsidighet och terapeutiska egenskaper, hästen är fortfarande ung och jag vill inte ge en last direkt utan att värma upp. Den är fäst bekvämt, hästen stör inte, gnuggar inte. Det ser väldigt imponerande ut, skräddarsydd är av hög kvalitet, sömmarna är jämna. Vi har använt det länge, men det ser ut som om det nyligen köpts.

Storlek: Normal
Älskar det här bladet!
1 Gillar

Nyligen köpt det här arket och det har varit fantastiskt! Jag har en sto som i allmänhet är ganska nervös och kan bli öm runt axlarna, och det verkar hjälpa henne. Jag ska sätta på den i hennes tävling när jag arbetar med en annan häst och märker att hon slappnar av när hon tittar på oss, och har också märkt att det slappnar av henne när hon är bunden till trailern. Det hindrar inte henne att röra sig och kliva, men hon är definitivt inte lika dålig som hon varit tidigare. Hon blir också nervös i trailern, och svettar rikligt, och jag märker att när jag drar henne med detta verkar hon inte svettas så illa. Jag märker svett runt axlarna om det nästan är nylonfodrat för att förhindra att gnugga, men under resten av arket är det bra. Oavsett vädret verkar det vara där hon svettas med det här bladet. Utan lakan även i svalare väder kommer denna sto vanligtvis av trailern med svett, så filten har varit bra för henne. Mina hästar är vanligtvis coola vid beröringen även om det är en varm, solig dag, men du kommer att märka värmen om du låter din hand sitta under filten på deras hud. Hoppas på att lägga till ett annat ark i min ladugård så att jag inte behöver jonglera det mellan hästar! Du kan inte gå fel med Back on Track! Sidanotering: Jag lägger benstroppar på mina, och den förblir väldigt bra även när hästar rullar eller rör sig.

Storlek: Normal
BOT
0 Gillar

Riktigt fint däck, men lite stort i storlek (köpte till och med en storlek mindre). Önska mig en hals nu, men tyvärr finns de bara tillgängliga i 135 och uppåt.

Storlek: Normal
Maasdeken BoT
0 Gillar

Mycket trevligt filt. Bra passform och vackert material. Min häst är känslig för nötfläckar och det är vad jag ser med denna filt på framsidan där tyget samlas för att säga axelns framsida. Det finns också ett styvare band. Två av mina vänner har samma filt för sina hästar och besväras inte av skurfläckarna. Jag använder filten 24/7 under en vattentät filt. Filtet förblir bra, andas och ger en behaglig värme utan att svettas.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.