SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track Mia nättäcke

Produkt-ID: 24819

kr 2.399,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track Mia nättäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track Mia nättäcke
kr 2.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Mia nättäcke
Beskrivning

Beskrivning

Nytt bogspänningssystem för att motverka tryck på bog och manke.


Detta är en mångsidig produkt. Ett perfekt täcke under sommaren med sin optimala andningsfuktion. Tack vare det slitstarka och luftiga nätet som täcker ett tunt textillager för skydd. Detta kan användas som ett extra täcke, transporttäcke, svettäcke eller stalltäcke under de varmare månaderna. Det kan användas med stor fördel innan träning/tävling för uppvärmning av musklerna samt efteråt för att hjälpa musklerna att återhämta sig.Vid bruk av hela täcket fås Back on Tracks läkande effekt på bog, rygg och bakdel. Täcket har ett foder av polypropylentextil med Welltex™.Skalet består av tunt nät för maximal andasfuktion. Detta enastående täcke är förstärkt runt halsöppningen med polyester och mjukt quiltat vid manken. Täcket har dubbelt bogspänne och kryssgjordar.Alla Back on Track-täcken har samma terapeutiska effekt och kan hjälpa alla typer av hästar från hobbynivå till olympisk nivå i alla tävlingsgrenar.Alla Back on Track-produkter består av textil som reflekterar kroppsvärmen på din häst. Detta beror på det keramiska pulvret som är insmält i textilen under produktionsprocessen. Dessa keramiska fiber reflekterar kroppsvärmen tillbaka till hästens kropp. Den reflekterade värmen är långvågig värmestrålning. Detta kan jämföras med långvågig infraröd strålning. Denna långvågiga strålning stimulerar blodcirkulationen, reducerar stress och rensar kroppen från gifter samt håller musklerna smidiga. Den ökade blodcirkulationen reducerar även skaderisken och främjar läkningsprocessen efter skada.Back on Track-produkter används av många professionella ryttare.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mia-modell, det enda som duvor med mig, allt annat är för smalt
0 Gillar

Mia modelem, passar perfekt till min väldiga walisiska kolv, både hingstar och hopp. ????

Storlek: Normal
Bot med nätdäcket
0 Gillar

Superfin maskstäcke som hästen älskar att bära, du bör vara medveten om att det är lite litet framme med den nya stängningen.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.