« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Gelpaddar

Acavallo Acavallo Respira Air Release mjuk gelpad fram, Svart

949,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Black
Black Acavallo Respira Air Release mjuk gelpad fram, Svart
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Acavallo Respira Air-Release gelpad med förhöjning fram möjliggör ett kontinuerligt horisontellt luftflöde tack vare den nya innovativa strukturen på gelen i kombination med en integrerad förhöjning fram Om det behövs kan gelpadden även klippas och anpassas till varje typ av sadel. Den transparenta versionen finns tillgänglig under artikelnummer 342265. Den nya gelkonstruktionen erbjuder en mängd små utbuktningar med horisontella hål som möjliggör en ännu effektivare, horisontellt riktad luftcirkulation och ökad stötdämpning. Förutom att skapa en dämpande effekt varje gång de komprimeras, genererar utbuktningarna ett flöde av uppfriskande luft som håller hästens rygg bekvämt torr. Dessutom kan Acavallo använda mindre material tack vare den nya öppna utbuktningsstrukturen, vilket leder till en betydande minskning av gelpaddens vikt. En av dess stora fördelar är att den undviker oönskade rörelser av sadeln i alla riktningar: framåt, bakåt eller sidledes. Dessutom kan gelpadden kompensera för de små ojämnheterna i hästens rygg, vilket gör den lämplig även för ryggar som är lite mer "rundade". Acavallo® Classic Gel är hypoallergen, giftfri och reagerar inte negativt i kontakt med huden, egenskaper som gör att padden kan användas i direkt kontakt med huden.

Egenskaper:

  • Stötdämpande
  • Stabiliserar sadeln
  • Avlastar trycket
  • Närkontakt – förändrar inte balansen för sadeln
  • Lättvikt
  • Giftfri - säker för användning på huden
  • Mycket elastisk
  • Lättskött

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin (30 °C) eller för hand i en hink med vatten med lite rengöringsmedel. Använd inte starka rengöringsmedel. Torktumla ej. Utsätt inte produkten för direkt värmekälla eller starkt solljus. Låt torka naturligt.

Produkt-ID: 318955

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: