« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Gelpaddar

Acavallo Withers Free gelpad med minnesskum, höjer bak

2.290,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Blue
Blue Acavallo Withers Free gelpad med minnesskum, höjer bak
Black Acavallo Withers Free gelpad med minnesskum, höjer bak
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Acavallo gelpad som frilägger manken och höjer bakvalvet med hexagonalt gelmönster och minnesskum. Det trycker inte på manken, samt hjälper till att förebygga problem genom att fördela vikten jämnt. Glidfritt gelpad med stötdämpande hexagonalt gelmönster som kombineras med de stötdämpande egenskaperna hos minnesskum samt det höjda bakvalvet. På grund av den sexkantiga gelstrukturen på den här glidfria padden, komprimeras luft in i cellerna, som sedan trycks ut när hästen rör sig och skapar en kudde under sadeln. Designad för att passa under alla stilar och storlekar av engelska sadlar. Den är formad efter sadeln med ett något tunnare geldjup som löper längs mitten av padden så att gelen kan passa med bossorna och bakvalvet. Den anatomiska skärningen på padden och de tekniska egenskaperna hos minnesskummet gör att den anpassar sig till hästens form, vilket gör att trycket fördelas över ett större område. Utöver dessa egenskaper tillkommer förmågan att absorbera stötar, dämpa vibrationer och reglera hästens kroppstemperatur. Acavallo® Classic Gel är allergivänlig, giftfri och reagerar inte negativt vid kontakt med hud, egenskaper som gör att padden kan användas i direkt kontakt med huden.

Egenskaper:

  • Stötdämpande Stabiliserar sadeln Avlastar tryck bra passform Lätt vikt Giftfri Godkänd att använda på hud Minnesskummet blir väldigt tunt där det redan finns tryckpunkter och ingen volym behövs

Tvättråd:

Kan tvättas i maskin (30 grader) eller för hand i en hink vatten med lite rengöringsmedel. Ta bort hårstrån från padden med en borste innan du tvättar den. Använd ej starka rengöringsmedel. Torktumlas ej. Utsätt inte produkten för direkt värmekälla eller starkt solljus. Låt torka naturligt.

Produkt-ID: 7QB1K

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: