Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Pfiff Active mjuk gelpad

Produkt-ID: 315886

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Pfiff Active mjuk gelpad
Välj storlek Storleksguide
Pfiff Active mjuk gelpad
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pfiff Active mjuk gelpad
Beskrivning

Beskrivning

Superlätt peforerad mjuk gelpad med andasfunktion. Lägg direkt på hästarna, den lindrar trycket och ger ett bra sadelgrepp. Lämplig för användning med eller utan schabrak eller vojlock, handtvätt.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

perfekt
4 Gillar

Mycket nöjd med mitt köp. Mjuk stötdämpare, som håller sig fast på hästens baksida, tålig och lätt att tvätta. Mycket bra valuta för pengarna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.