Rabatter som du inte vill missa - upp till 50 %! Utforska nu

×

Gera

Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
  • Färg
  • Storlek
  • Pris
Sortera efter:

GERA är ett familjeföretag som har, i över 4 decennier, fokuserat på bl a utvecklingen av innovativa benskydd samt högkvalitativa gjordar och schabrak. Alla GERA-produkter tillverkas fortfarande för hand i Tyskland för att kunna möta de högsta kvalitetskraven. GERA - Säkert av erfarenhet!

104 artiklar

Den tyska tillverkaren Gera har skapat benskydd för hästar i nästan fyra årtionden. Detta familjeägda företag erbjuder högkvalitativa benskydd, sadelgjordar etc med innovativ teknik för att skydda hästen vid hoppning, dressyr och fälttävlan. Gera har benskydd för alla behov och alternativen är oräkneliga. De många valmöjligheterna från Horze garanterar att du hittar de perfekta benskydden för din hästs behov.

När du behöver mer skydd under träning än vad lindor och bandageunderlägg ger, välj Gera Royal dressyrbenskydd för extra skydd och stöd. Benskydden är lätta att använda tack vare kardborrebanden och dess stötdämpande konstruktion gör dem idealiska vid träning. Matcha med bakbenskydd och låt neoprenfoder och TPU-skal ge det skydd som din häst behöver. Gera Dolphin-kollektionen har minnesskum för bibehållen optimal form för att skydda hästens ben. Den klassiska designen på dessa benskydd är slitstark och skyddande, och har Strike Zone-stötdämpning. Benskydden finns i flera färger så att du kan välja en eller flera färger till dig och din häst.

Gera Dolphin-kollektionen erbjuder prisvärda benskydd med de höga kvalitetskrav som du förväntar dig från Gera. Dessa benskydd har stark kardborreknäppning och bekvämt Equitex-foder för behaglig komfort. Benskydd till bakbenen är gjorda med det klassiska BASF-TPU hard shell för optimalt skydd mot stötar och slag.

Gera Meditex boots ger bra stöd och skydd, samt god komfort. Transportbenskydd är konstruerade för fullt skydd och säkerhet i transporten och täcker benet från knä till hov. Fem starka kardborreband ser till att de sitter väl på plats, och undviker att skydden lossnar så att hästen trasslar in sig, och det därmed blir en osäker resa. Mjukt neopren som formar sig efter hästens ben och ger bra stöd under resan. Mjuka knäskydd ger skydd och formar sig efter hästens knä, vilket är nödvändigt vid rehabilitering och för bra stöd. Undvik skador på ballarna eller kronranden när hästen är i hagen eller när du rider, med mjuka tåliga boots.

Oavsett vilka boots eller benskydd du väljer från Gera-kollektionerna, kan du vara säker på att hästens ben skyddas och får bra stöd. Horze är stolt över att kunna erbjuda innovativa benskydd och boots från denna tyska tillverkare av oklanderliga kvalitetsprodukter. 

Läs mer