Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze dressyrgjord i läder

Produkt-ID: 14641

kr 509,15
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze dressyrgjord i läder
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze dressyrgjord i läder
Beskrivning

Beskrivning

Lyxigt dressyrgjord i läder med en enkel, rundad form för en ultimat passform.


Denna snygga dressyrgjord i kvalitetsläder fördelar trycket jämnt för ökad komfort för hästen. Rullspännen i rostfritt stål för enkel justering, och extra stoppning bakom spännena för att skydda hästen från skav. Den extra stoppningen, en rundad design och rullade kanter gör den här till en imponerande sadelgjord som förhindrar irritation och ger hästen utmärkt komfort.


Egenskaper:


  • Formad dressyrgjord i läder av hög kvalitet
  • Rullade kanter
  • Dubbla rostfria rullspännen
  • Utökad stoppning för extra skydd från skav

Teknisk beskrivning:


Material: Läder.


Tvättråd:


Rengör sadelgjorden med en fuktad svamp efter varje ridtur. Torka av för att ta bort svett och smuts.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Fint, mjukt läder (ändå inte "labberig"), bra brunt. Passar anästomin på min häst optimalt. och ger honom fart för ett bra benrum. Bindningen är begränsad och du behöver inte "sköta" det. Det är tillräckligt med tid att smörja, det är vanligtvis tillräckligt för att gnida bort det efter användning med en ren handduk

fin omkrets
0 Gillar

Mycket trevlig omkrets. Bra valuta för pengarna och transporteras väl. Tyvärr, efter två år med intensiv användning och försummelse, har min omkrets genomgått underhåll. Jag bröt spännet när jag anslöt. Jag fick ut pengarna för att använda och jag beställde omkretsen igen idag.

fin omkrets
0 Gillar

Mycket trevlig kanal bara bra valuta för pengarna. Efter 2 år bröts omkretsen, tyvärr brast spännet av. Har använt den väldigt intensivt hela tiden ... och dåligt underhållit mig själv. Beställde den här singeln igen idag.

Vacker läderband
0 Gillar

Jag hade letat efter rimligt prissatta 18 "omkrets ett tag. Jag köpte den här omkretsen med en kupongkod men skulle definitivt betala fullt pris efter att ha sett kvaliteten på omkretsen. Detta är en vacker omkrets. Den har tillräcklig polstring också. Detta är det första bandet som inte har neopren i flera år och jag älskar det!

Fin omkrets
0 Gillar

Fin omkrets. Kan vara lite bredare vid buken för tryckfördelningen och sedan extra smal vid armhålan. Men ändå ger denna häst inte min hästslipning, till skillnad från andra kanaler.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.