Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze sadelgjord med magplatta

Produkt-ID: 14636

kr 1.266,50
kr 1.490,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze sadelgjord med magplatta
Beskrivning

Beskrivning

Den här sadelgjorden med magplatta skyddar hästens mage över hindren.


En lädergjord av hög kvalitet med magplatta är ett måste för den seriösa hoppryttaren. Magplattan skyddar hästens mage från broddade hästskor vid hoppning. Resår i båda ändarna ger jämn tryckfördelning. Denna snygga sadelgjord har rostfritt stålspännen, silverfärgade för svart och guldfärgade för brun. En D-ring och rem/spänne ingår för fastsättning av hjälptyglar.


Egenskaper:


  • Högkvalitetsläder
  • Magplatta
  • Resår i båda ändarna
  • Spännen i rostfritt stål
  • D-ring och spänne för hjälptyglar

Teknisk beskrivning:


Material: Läder.


Tvättråd:


Rengör sadelgjorden med en fuktad svamp efter varje ridtur. Torka av för att ta bort svett och smuts.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

super
1 Gillar

Jag var nöjd. Stora cinch !!! Jag satt väldigt bra på en häst .... och vacker förutom

Bra cinch
1 Gillar

Bra kvalitet, stark elastisk. Vi köpte för lager, så priset är mycket rimligt. Det är synd att ett inte särskilt bekvämt storlek, med ett steg på 5 cm, skulle vara helt rätt.

stil
0 Gillar

Elegant buksrustning där små repor till och med har försvunnit och de större sjunker något. Designen är vacker och tillverkad av högkvalitativt läder! Elastisk i båda ändarna av pluss plus att de inte sträcker sig när du rider, så du behöver inte alltid bälta din nya bana. Stöder bra. I rustning har armhålsspetserna smalnat vilket också är bra! Personligen använder jag den här och fantastiska produkten.

hoppande omkrets med magflik
0 Gillar

Vi har använt denna kanal i 1,5 år och den förblir vacker. Kvalitetsläder är utmärkt, lätt att underhålla. Lätt att rengöra. Det finns nu några repor på det, men det är vad klaffen är till för.

0 Gillar

Utmärkt produkt. Jag använder den i flera år och är fortfarande i perfekt skick, förutom spår på grund av stegjärn, men det är för det. Elastiken har inte rört sig och läderet är riktigt bra kvalitet. Jag är inte särskilt försiktig med bara ett tvålslag då och då och det är som nytt. Jag rekommenderar!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.