Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Beeztees Spelos dvärghamsterbur

Produkt-ID: 302680

kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Beeztees Spelos dvärghamsterbur
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Beeztees Spelos dvärghamsterbur
Beskrivning

Beskrivning

Denna dvärghamsterbur, Spelos, är en mycket rymlig dvärghamsterbur med ett rörsystem som löper längs utsidan av buren. Inkluderar hjul och vattenflaska bland annat. Färg: Blå med genomskinligt toppskydd.


Teknisk beskrivning:


Storlek: 42,5 x 38 x 24 cm.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Überhaupt nicht artgerecht!
3 Gillar

Bitte tut dieses Gehege keinem Tier an. Hamster sollten eine Streuschicht von 30 cm Tiefe zur Verfügung haben. Darüber hinaus beträgt das Mindestmaß der Haltungsfläche 100× 50 cm. Dieser Käfig ist pure Quälerei!

hamster cage spelos
0 Gillar

this Cage is much too small for a dwarf hamster. the Cage must measure at least 80x50cm and therefore not to recommend. sorry

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.