Det du behöver för flugsäsongen
GPA

GPA

13 artiklar
Köp GPA från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

GPA:s ridhjälmar kombinerar säkerhet med komfort och elegans.

GPA Speed Air- och GPA First Lady-hjälmarna har utmärkt ventilation så att hjälmen är bekväm att använda även på sommaren under ansträngande träningspass. Oavsett om det är damversionen med polovisir eller barnridhjälmen (GPA Jimpi) erbjuder GPA högsta säkerhetsnivå och är samtidigt snygg och elegant. De mjuka läderklädda remmarna är bekväma och förhindrar obehagligt skav. Fodret är avtagbart, tvättbart och kan bytas ut vid behov.

Extra säkerhet med GPA Redline-hjälmar

4S-tekniken i Redline-hjälmserien från GPA består av fyra skal. Från insidan till utsidan är ridhjälmen konstruerad på följande sätt: En fodervägg av EPS-skum absorberar stötar och minskar på så sätt risken för huvud- och hjärnskador. Ovanpå detta finns det glasfiberförstärkta huvudskalet som ger stabilitet och skydd. Det tredje lagret minskar slagkraften vid ett fall och det yttre skalet är tillverkat av en absorberande polymer som deformeras vid ett slag och därmed absorberar den första chocken. Den patenterade principen för den här nya generationens hjälmar fördubblar säkerheten genom att gradvis absorbera stötar genom lagren.

Säkerhetsstandarder för GPA-hjälmar

GPA:s ridhjälmar uppfyller säkerhetsstandarderna UE2016/425, EN1384:2017 och VG1 2014-standarden. Kontrollera tävlingsbestämmelserna i ditt land om du vill tävla med hjälmen.