Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Grimma & grimskaft

Grimma & grimskaft

Grimmor finns i många olika färger och material med matchande grimskaft för extra stil. Ett absolut måste i den dagliga skötseln och vi har ett stort urval av matchande grimskaft.
255 artiklar

Köp Grimma & grimskaft på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Grimmor för alla tillfällen

Horze-grimmor finns i alla möjliga färger och stilar med matchande grimskaft som är ett absolut måste. Grimmor är viktiga för säkerhet och kontroll i alla situationer. Hästen måste kunna fångas in och ledas när som helst och Horze har den rätta grimman och grimskaftet för dina behov.

Vi har syntetiska nylongrimmor på lager med roliga mönster och design som lätt kan  kombineras med ett matchande grimskaft. Matcha dina stallfärger med ändlösa valmöjligheter av grimmor och grimskaft i roligt, färgglatt nylon och visa upp din stil med olika motiv och mönster. Eller om du vill ha lite mer glitter i din hästutrustning finns det grimmor med glittrande strass, diamantmönster och metallnitar, lägg till en smula glitter och stil till hästens utrustning.

Välj mellan flera färgkombinationer för fritiden i stallet eller för att matcha din tävlingsutrustning. Horze har även reflexgrimmor för extra synlighet och säkerhet. Välj en grimma med lyxigt fleecefoder över nosen eller nacken för extra komfort till hästen.