Köp Back on Track grimludd | horze.se

grimludd

kr 219,00
Priset inkluderar moms
Vit Back on Track grimludd backontrack
Back on Track grimludd
Back on Track grimludd
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track grimludd
Beskrivning

Beskrivning

De nya, snygga Back on Track-grimludden består av ett skydd för nosen på 31 cm och ett för nacken på 43 cm. Skydden är mjuka och behagliga, vilket gör dem perfekta för transport eller före en tävling för att lindra eventuella nackprobelm. Grimludden är utmärkta för nervösa och skygga hästar i och med att Back on Track kan har en lugnade och stimulerande effekt. Passar även utmärkt för kalla dagar i hagen för värme och komfort.


Teknisk beskrivning:


Textil: 100% Welltex polypropylen keramtextil. Nosludd: 31 cm - Nackludd: 43 cm.


Tvättråd:


Back on Track-produkter kan maskintvättas i 30°C med ett skonsamt tvättmedel. Använd inte sköljmedel. Bör ej torktumlas så att inte produkten förstörs. Stryk inte i mer än 50°C.


Produkt-ID: 22238

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning