SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-10%

Bucas Comfort grimma, extra bred, vadderad nack- och nosrem

Produkt-ID: 300428

kr 233,10
kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Comfort grimma, extra bred, vadderad nack- och nosrem
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Comfort grimma, extra bred, vadderad nack- och nosrem
kr 233,10
kr 259,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Comfort grimma, extra bred, vadderad nack- och nosrem
Beskrivning

Beskrivning

Bucas Comfort grimma är tillverkad av samma material som Dublin-grimman i mjuk och stark webbing, men med extra vaddering på nos- och nackrem. Den har även en bredare, vadderad nosrem och nackstycke för bästa möjliga komfort för din häst.Comfort-grimman har även en specialformad ring som gör karbinhaken lättare att fästa och öppna.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevlig headcollar
0 Gillar

De breda remmarna är riktigt smickrande, de är lätta, hållbara och kolvstorleken passar min 15hh kolv riktigt fint. Den har också fina fästen och är välgjorda för priset.

Storlek: Normal
Väl bearbetad, är ganska stor
1 Gillar

Grimman är ganska lätt och snyggt vadderad. Sammantaget gör det ett bra och stabilt intryck. Min Warmblood (höjd 174 cm) storlek L passade väldigt löst, XL jag beställde för säkerhets skull - men det var helt klart för stort. Grimman skärs ganska långt runt näsan. Jag kan inte uppskatta hållbarheten, eftersom jag bara använder grimman nyligen.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.