SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu
-10%

Bucas Dublin Luxury vadderade grimma

Produkt-ID: 300437

kr 179,10
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Bucas Dublin Luxury vadderade grimma
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bucas Dublin Luxury vadderade grimma
kr 179,10
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Bucas Dublin Luxury vadderade grimma
kr 179,10
kr 199,00
Bucas Dublin vadderat grimskaft
kr 116,10 kr 129,00
Bucas Dublin Luxury vadderade grimma
Beskrivning

Beskrivning

De legendariska Bucas Dublin-grimmorna är designade för utmärkt komfort.Denna är tillverkad av mjuk och silkeslen, men stark webbing med vadderad nos- och nackrem. En specialformad ring gör det lättare att öppna och stänga grimman med haken samtidigt som den hindrar haken från att skava. Haken påverkas inte av snö, is eller låga temperaturer. Med justerbart nackstycke med spänne.Dublin fölgrimma ger extra justerbarhet för att passa växande föl. Med tre justerbara spännen.Vadderade grimskaft som matchar Dublin-grimmorna. Längd: 2 m.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra kvalitet
0 Gillar

Hälter av god kvalitet! Lite stor i storlek, rekommenderar att du går ner om du är osäker. Har ett varmt blod på ca. 160 cm och han var tvungen att ha Cob.

Storlek: Stor
Den bästa fällbara smutsen
0 Gillar

En super bra smuts som alla mina hästar använder i veck, eftersom den är lätt och smidig samt gnagare mindre. De flesta hästar blir ömma från en kraftig smuts, så den här rekommenderas verkligen.

Storlek: Normal
Fit set - storlek för stor
0 Gillar

Själva grimman är väldigt vacker, jag tog allt i svart och rendering är topp. Men jag tog en storlek F som är mycket för stor för hästarna i min klubb (som redan är av stor storlek). Men han är väldigt bra på draghästen med stort huvud.

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.