Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Chukka lädergrimma, brun

Produkt-ID: 311545

kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
Chukka lädergrimma, brun
Välj storlek Storleksguide
Chukka lädergrimma, brun
kr 1.199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Chukka lädergrimma, brun
Beskrivning

Beskrivning

Denna grimma är vackert handsydd och tillverkad av vårt finaste, smidiga läder. Med karbinhake på käkremmen, dubbla spännen och mässingbeslag.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

MYCKET vacker lädergrimma av hög kvalitet
0 Gillar

Läderet är mycket högkvalitativt och bearbetat samvetsgrant. Av fördel är den varierade möjligheten att göra grimman närmare eller längre, så att den också kan "växa längs". Färgerna på "omslag / broderier" är också utan defekter och mycket intensiva i färg (ingen blekmedel, etc.). Ändå är denna grimma något mycket speciell för mig och används inte dagligen utan skapas bara vid speciella tillfällen. Hur robust det är i den dagliga applikationen kan jag tyvärr inte säga.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.