JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Finntack amerikansk kvalitetslädergrimma med justerbar käkrem

Produkt-ID: 22135

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack amerikansk kvalitetslädergrimma med justerbar käkrem
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack amerikansk kvalitetslädergrimma med justerbar käkrem
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Finntack amerikansk kvalitetslädergrimma med justerbar käkrem
Beskrivning

Beskrivning

Denna stiliga grimma med trippelsöm är ett välgjort val.


En traditionell lädergrimma ser fantastisk ut på hästar av alla storlekar och typer. Klassisk grimma med trippelsöm som syns i de flesta stall.


Egenskaper:


  • Snygg trippelsöm
  • Justerbar käkrem
  • Nackrem med spännen på båda sidor
  • Rund käkrem
  • Karbinhake
  • Solida mässingsbeslag

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Vacker, klassisk läderhalter i mycket god kvalitet
0 Gillar

Riktigt trevlig grimma i tung kvalitet, som jag redan har några år nu och som fortfarande är väldigt mjuk och ser bra ut på varje häst! Använd den bara för fotoseanser, eftersom den verkligen har tagit 15 hästar. Detta är mitt favorithölster från min stora kollektion.

Storlek: Normal
2 Gillar

Jag tycker att denna grimma är mycket stark och väldigt flexibel, jag köpte den för länge sedan och efter en fettslag är den som ny! Jag rekommenderar verkligen det för alla eftersom det är: 1. Mycket estetiskt, 2. Mycket flexibelt och 3. Mycket resistent Den enda nackdelen är att det är lite dyrt för mig. Här hoppas jag att min åsikt har tjänat dig några saker, adjö.

Storlek: Liten
Pia
0 Gillar

Jag älskar denna grima här! Sitter perfekt på min häst och det fula är också otroligt trevligt! Kanske lite dyr, men då måste du komma ihåg att det är en läderrem som är otroligt hållbar. Rekommendera starkt denna lädergrimma till de som letar efter en stark och fin grimma! :)

Storlek: Liten
Den här har allt!
0 Gillar

Har flera av dessa och de är bara fantastiska, god kvalitet, goda justeringsmöjligheter och blir bara finare ju mer den används! Det enda minus som jag stöter på är att Horze inte har typskyltar för den här;) Alla mina hästar borde få den här fula!

Storlek: Liten
semi
0 Gillar

Priset är bra för läderhängare. Nu vet jag inte om det var särskilt slitstarkt, men trots allt måste det tåla. Bra, men inte super bra.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.