Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Finntack nosludd i fleece

Produkt-ID: 22810

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finntack nosludd i fleece
kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack nosludd i fleece
Beskrivning

Beskrivning

Skydda hästens nos med detta mjuka nosskydd i fleece, som du trär på grimman.


Pådragbar fleece som gör det mjukt för och skyddar din häst i stallet och vid transport. Sätt på det här nosskyddet på grimman och fäst med kardborreknäppning, och gör det mjukt och bekvämt för din häst. Perfekt skydd vid transport.


Egenskaper:


  • Supermjuk teddyfleece
  • Kardborreknäppning som gör det enkelt att ta på och av
  • Ger komfort och skydd
  • Perfekt vid användning i stallet eller vid transport

Teknisk beskrivning:


Längd: 32 cm.


Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Läggs plant för att torka. Fluffa upp i torktumlare på kort och svalt program, om så önskas.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
5 Gillar

Jag älskar denna mantel av näsbanden, den passerar nickel på näsbandet på nätet. färgen är som på bilden. Jag rekommenderar den här artikeln.

Great!
3 Gillar

Jag köpte vinröd mantel och det är bara bra! Jag köpte den för det estetiska och för att undvika irritationen som näsbanden gjorde min stackars lilla sto. Storleken är perfekt för hästar av medelstorlek, ca 1m60 Go chao

För rörigt
3 Gillar

Jag älskar den här näsan verkligen billig men den är verkligen för rörig och komplicerad att tvätta.

2 Gillar

Det nödvändiga pris-kvalitetskvoten behandlas. Klistermärke fast och hållbart. Emellertid är denna stoppning ganska lång och passar inte in i hästarnas (mindre) rim som sådan. Plus ett gäng livliga färgalternativ

vit näsbandslida
2 Gillar

väldigt vackert mantel av näsbanden, mycket mjuk och vacker imitation av det i äkta ull. i början lite litet för en läderhalter quiltning, och när en knappknappning är manteln förstorad och väl anpassad, vilket ger ett litet tillbehör på hästens huvud, av nackdelar mycket smutsiga och svåra att rengöra .. och pris mycket attraktiv, behöver inte förstöra för lite mer på vår häst

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.