FLASH SALE! Spara 15 % på valfri produkt! *
Använd kod: FLASHSALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horseware Field Safe grimma

Produkt-ID: 301892

kr 216,30
kr 309,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Field Safe grimma
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horseware Field Safe grimma
kr 216,30
kr 309,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Field Safe grimma
Beskrivning

Beskrivning

Perfekt grimma att använda i hagen.


Egenskaper:


  • Slitstark och bekväm grimma med söljsystem med kardborrband för säker användning i hagen
  • Reflexetiketter så att din häst syns i mörkret

Teknisk beskrivning:


Nylongrimma, sammetsvadderad nos- och nackstycke, snabbknäppen vid käken, justerbar nosgrimma, söljsystem med kardborrband, reflexetiketter.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Praktisk över komfort
0 Gillar

Inte en typisk komfort smuts (ganska enkelt), men fungerar briljant för hästar som står med grimas i häst / låda / betesmark, under transport eller hästar som lätt får panik när de är bundna. Hade ett avsnitt där min häst ryckte ganska kraftigt (inte full kraft, hon fick inte panik) när hon var bunden och kardborrbandet lossnade omedelbart. Så ingen anledning att oroa sig för att hästen står länge och kanske hamnar med sår eller skador innan den lossnar, men inte heller att behöva oroa sig för att den lossnar av ingenting, det kommer att ta en liten stund innan kardborrbandet går upp. Min häst fick inga sår eller skador från grima, och grima var lika full efter händelsen.

Storlek: Normal
besviken
0 Gillar

I förhållande till priset tror jag att dåliga material används som har skarpa kanter, är styva och som snabbt ger gnagning eller brännskador om hästen fastnar. Plusset är att det finns reflex på sidorna, men med fördel kunde ha varit på näsbenen också.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.