Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Cooper grimma och grimskaft

Produkt-ID: 22219

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Cooper grimma och grimskaft
Beskrivning

Beskrivning

Denna grimma med grimskaft är enkel men sportig för dagligt bruk.


Denna grimma med grimskaft har en snygg design i mjuk webbing med starka kromspännen för en stilren look. Den enkla haken på det matchande grimskaftet är mångsidigt och fulländar detta set. Grimman kan enkelt justeras vid nosen och nacken för perfekt passform.


Egenskaper:


  • Mönstrad grimma med bomullsgrimskaft
  • Silverkromspännen av utmärkt kvalitet
  • Justerbar nos- och nackrem
  • Grimskaftet av tvinnad bomull är 2 m långt med enkel pistolhake

Teknisk beskrivning:


Material: 100% polyester, 100% bomull.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Everyday Halter
7 Gillar

En överraskande mjuk grimma av nylonband. Vackra beslag. Kvalitet utan klagomål. Satsen är bomull. Bekväm, mjuk, men inte praktisk. Karbinhake för alla. Priset överensstämmer med kvaliteten.

Cooper Horze Supreme Cupboard Halter Set
4 Gillar

Grimman är helt cool. Den är mjuk, stark, vacker. Och väldigt, väldigt smart. Detta var vår första grimma i mitt liv (förr, min stora tjej var en främling och promenerade som en rumpa i någon form av trasa). Efter det fanns ytterligare 10 stycken av olika stoppare. Under olika kläder) Men den här visade sig vara den bästa. Nyligen förvärvade en helt ny helt säker. Svart igen. Han vinner framför resten helt. Om jag var en häst och skulle fråga min åsikt, skulle jag välja den. Chumbur är också en klass! mest bekväm karbinhake. Stark. Jag lärde nyligen barnet att gå på ett rep och stå bundet. Det börjar rusa, bara på en sekund öppnade karbin och hon är fri. En vanlig karbin i en sådan situation skulle vara mycket farlig, den kan inte lossas så snabbt. Det finns inga nackdelar. Imitation av sömmar är helt enkelt ojämförbar. Mycket snygg set! Men fånga på näsan) Tack, tack !!!

Häst Cooper halter set
2 Gillar

Ser bra ut och passar bra! Massor av justerbarhet. Fantastisk grimma. Blyrepan är riktigt mjuk.

Bra köp
2 Gillar

Halter god kvalitet, mycket vacker med en fin konsistens. Lendens brist på styrka det slappnar mycket av och börjar släppa.

)))
2 Gillar

Jag gillade grimman väldigt mycket! En intressant design, praktisk och slitstark. Den matchar helt priset. Jag är nöjd med valet!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.