Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze Dominic grimma, grimskaft och flughuva

Produkt-ID: 22254

kr 143,65
kr 169,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze Dominic grimma, grimskaft och flughuva
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dominic grimma, grimskaft och flughuva
Beskrivning

Beskrivning

Det här setet med grimma, grimskaft och flughuva är perfekt för att hålla irriterande flygfän borta.


Horze Spirit Dominic grimma, grimskaft och flughuva håller flygfän borta samtidigt som det gör att din häst ser snygg ut till vardags.


Egenskaper:


  • Grimma, grimskaft och flughuva
  • Spännen i mörkt silver
  • Polyesterväv
  • Attraktiva färgkombinationer

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra grimma!
1 Gillar

Grimstrumporna är väldigt trevliga och förbi perfekt. Fluga fransarna är lätta att fästa och repet har perfekt längd. LG Anna och Pony Tom :)

Fin uppsättning, men ....
1 Gillar

Riktigt fin uppsättning, men den är väldigt liten i storlek ... Dessutom förstör kardborrbandet på flygnätet tyget på grimman på kort tid /:

Horze Domic
0 Gillar

Jag skulle inte rekommendera det till någon! Det första problemet jag stötte på var att flugan groda klistermärken inte fastnade och fransarna föll alltid på ena sidan. Ett annat problem var att runorna var mycket svaga och bröt ner i pajen. Endast Bly är inte längre intakt, men det är mycket hala och rinner ut i handen, även om hästen söndersliter och ansätter äta gräs ... Jag är verkligen besviken :(

Valuta för pengarna
0 Gillar

Valuta för pengarna ok. Prisvärd, vacker, bekväm, dålig tillverkad, men funktionell. Om du vill ha kvalitetsprodukter bör du också investera mer pengar.

Priskvalitetsförhållande ...
0 Gillar

Faktum är att jag är verkligen nöjd med den mest stil, är kvaliteten inte bra, men priset prestanda är helt normalt. Själv var runorna felfria och väldigt bra (det enda jag uppmärksammade på var lågan från olika partier eftersom delen var en mer flexibel del), men det fanns många tillverkningsfel bra. Och jag tyckte inte om spännen och andra kvaliteter. Men för ett så prisvärt och ganska snyggt pris ok. Valuta för pengarna tycker jag är ganska grundläggande.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.