Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Foal Halter fölgrimma

Produkt-ID: 22182

kr 109,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Foal Halter fölgrimma
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Foal Halter fölgrimma
kr 109,00
Horze grimskaft, pistolhake
kr 89,00
Horze Foal Halter fölgrimma
Beskrivning

Beskrivning

Fölets första grimma ska vara rolig och funktionell.


Det är inte för tidigt att lära ditt nyfödda föl att ha grimma på sig och lära sig ledas, och Horze Spirit Foal Halter fölgrimma är det perfekta valet. Denna praktiska och prisvärda, starka nylongrimma finns i roliga pastellfärger för fölet och i matchande, djupare färger till stoet. Horze Spirit Foal Halter fölgrimma har fullt justerbar nosgrimma, käkrem och nackrem för enkel anpassning till fölets växande huvud. Kromspännen och mjuk nylon gör denna grimma till prisvärt måste för ditt växande föl. Horze Spirit Foal Halter fölgrimma växer med fölet.


Egenskaper:


  • Perfekt första grimma
  • Stark nylon med fullt justerbar nosgrimma, nackrem och käkrem för växande föl
  • Kromfärgade kraftiga spännen
  • Blandade färger i pasteller och djupare nyanser
  • Mycket prisvärd

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Halter föl
2 Gillar

Grimma av god kvalitet, spännen är lätta att hantera. Jag tog det för en shet filly så det visade sig vara för stort till en början (det är lätt att göra extra hål när det behövs) men det gjorde susen snabbt att få den vana vid det.

Super vacker, högkvalitativ fölhållare !!
1 Gillar

Idag anlände fyra Horze Spirit Foal Holsters, i riktigt fina färger. Blå (väldigt trevlig !!), ljusblå, röd, grön (riktigt glad äppelgrön !!). Montering på alla fyra olika storlekar och starka föl resulterade i alla "passningar" !! Tack vare trippeljusterbarheten är hölsteret riktigt bra för alla, utförandet är stabilt, materialet är greppigt, men mjukt, spännen är lätta att öppna och justera. Dessutom det gynnsamma priset, alltså från oss full poäng. Tack!

Fölgrimma
1 Gillar

Har två exemplar av denna grimma. Passade på innersta inspänningen både på nyfött connemaraföl och nyfött travföl direkt. Med tanke på att det finns tre ställen att justera på så räknar jag med att använda grimman länge, Prisvärd!

Slåss glad
1 Gillar

Jag köpte den här för att använda på en kalv. Det fungerar bra på det

grimma
0 Gillar

Det är av mycket god kvalitet som matchar den beställda storleken. Fast men det saknar en liten rem under grimman. Jag har lagt till en

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.