Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Fremont lädergrimma

Produkt-ID: 22277

kr 429,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Fremont lädergrimma
kr 429,00
Pharma Leather Conditioner, 450 ml
kr 189,00
Horze Fremont lädergrimma
Beskrivning

Beskrivning

En prisvärd lädergrimma som är perfekt för en dag i hagen.


Lädergrimmor är ett utmärkt val för användning både i stallet och ute i hagen. Denna prisvärda grimma är perfekt att använda varje och överallt. Helt justerbart nackstycke och nosgrimma för bästa passform. Den smala läderdesignen är snygg på alla raser.


Egenskaper:


  • Mässingsbeslag
  • Dubbelsydd stil
  • Justerbar nos- och nackrem

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
3.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

halo fremont
1 Gillar

mycket trevlig grimma, solid och till ett mycket intressant pris! Jag rekommenderar;)

elegant
1 Gillar

Snygga runor som passar deras storlek väl. Men kvaliteten är verkligen dålig. Huden pressades i sin första användning, hästen ryckte med huvudet ett par gånger med en lätt kraft. Jag skulle inte köpa en andra gång.

2 rökstycken vid första användning.
0 Gillar

Köpte två av de vardagliga och båda gick under hakan efter att hästar hämtade dem. Har aldrig upplevt detta förut! Undvik inte användning på hästar som är fyrtio.

Dålig kvalitet!
0 Gillar

Grimman bröts andra gången den användes. Så kvaliteten på huden är verkligen dålig, även om grimman ser fin ut. Jag skulle inte rekommendera det än kanske för dekoration, inte för användning.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.