Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze grimludd, 4 delar

Produkt-ID: 22213

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze grimludd, 4 delar
Beskrivning

Beskrivning

Ludd till grimman av syntetiskt fårull. Lätta att fästa med kardborreknäppning. 4 delar.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket nöjd
3 Gillar

Klädseln är perfekt för grimman. Min häst är nu ganska fluffig. Jag rekommenderade det också till min flickvän. Pris mycket billigt. Bra grejer

3 Gillar

Jag har använt skonarna för trängan (endast kindstycken) men de är fina och mjuka, så min häst har inte fler chafemärken på huvudet. Har du tvättat två gånger redan. Ser fortfarande bra ut. Rekommenderas från min sida. Prisprestanda är också bra.

1 Gillar

Jag beställde pälsen till min lädergrimma eftersom grimman ibland orsakade skavning. Kvaliteten är riktigt bra för priset och kardborrbandet är superstarka!

super
1 Gillar

De är bara bra pälsen jag ska köpa till påsk men min flickvän har redan köpt den och har inte gjort henne grimma men på hennes trusa och det ser super stilfull ut och hästen har inte mer chafe mer att rekommendera. Hälsningar från Fuhrberg

Super!
1 Gillar

Super trevligt och fluffigt! Jag köpte uppsättningen till min grimma. Mycket mjuk, bra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.