Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Hamptons grimma

Produkt-ID: 22243

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Hamptons grimma
kr 199,00
Horze Hamptons grimskaft
kr 99,00
Horze Hamptons grimma
Beskrivning

Beskrivning

Du kommer att älska denna prisvärda nylongrimman med stilren snygg look.


LXXXII Horze Equestrian är dekorerat över nosen, på sidostycken och nackstycket på denna starka nylongrimma. Vadderingen på nosen och nackstycket ger mycket komfort till detta perfekta val för användning i stallet eller ute på tävling. Prisvärd grimma som är supersnygg utan att kosta därefter.


Egenskaper:


  • Mjukt neoprenfoder för komfort med andasfunktion
  • Guldfärgade spännen
  • Justerbar nos- och nackrem
  • Dekorerad med vackra Horze-detaljer

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Tvättas i kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

älskar den här!
1 Gillar

Det är suuuuper mjukt på hela insidan, det är också lite styvt på ett sätt så det är väldigt lätt att komma på <3 det ser också väldigt bra ut, när det gäller kvalitet är det också ganska billigt

0 Gillar

Mycket trevlig och billig grimma. Jag köpte tre stycken direkt.

Älskar det!
0 Gillar

En riktigt bra smuts som varar för allt! Min ponny har haft den i 3 månader och den har inte brutit eller tappat någonting alls och hon är annars en ponny som är väldigt aktiv och spelar ihop. Det är också väldigt lätt att tvätta bort lera! Det är verkligen värt pengarna! :)

Passar perfekt
0 Gillar

Jag är ett stort fan av Horzes stoppare. Mitt kalla blod har ett enormt huvud, men lyckligtvis passar han alltid Horzes xFull-stoppare. Jag beställde denna grimma igår och levererades idag. Super!

Alltid nöjd med extra fullstoppare från Horze
0 Gillar

Med ett stort kallt blod (1,80) känner du dig snabbt glömd. Det är därför jag är mycket glad över att jag alltid kan åka till Horze för mina stoppare. Jag köpte nästan exakt samma grimma för tre år sedan och det är fortfarande bra. Men nu var det dags för en ny. Grimman passar perfekt igen! Supernöjd med det, till ett bra pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.