Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Horze Howard grimma

Produkt-ID: 22244

kr 177,65
kr 209,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Howard grimma
kr 177,65
kr 209,00
Horze Howard Soft grimskaft
kr 84,15 kr 99,00
Horze Howard grimma
Beskrivning

Beskrivning

Denna mjuka, vadderade eleganta grimma skyddar din häst med stil.


Grimman är skonsam mot din häst och är vadderad i mjuk fleece på nosremmen och i nacken kronan för komfort i klassisk stil. Spännen med satinfinish och namnet Crescendo på nosremmen fulländar utseendet.


Egenskaper:


  • Mjuk fleecevadderad grimma för komfort
  • Namnet Crescendo på nosremmen
  • Justerbar grimma
  • Snabbhake
  • Grimskaft ingår inte

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester.


Tvättråd:


Handtvättas i kallt vatten utan tvål.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra grimma
15 Gillar

Grimman är väldigt nöjd, slitstark, vacker och framför allt skonsam i förhållande till hästen, tål perfekt alla belastningar. Ett minus passade inte i storlek, men jag är ingenjör med min mamma ... och räknade ut hur man skulle minska det, i allmänhet en underbar grimma, full efterlevnad av pris och kvalitet.

Riktigt trevligt
7 Gillar

Super läcker och slitstark smuts, är lite stor i storlek, så om din häst svänger mellan två storlekar, ta den minsta :-)

Mycket höstlig!
6 Gillar

Köpt i en av denna säsongens "måste ha" färger - & pojke är jag nöjd! Den här varan är ett rent nöje, ser bra ut och lockar massor av komplimanger - plus, naturligtvis, "Horze" rykte är alltid att lita på! :-)

Ingen gnagning
6 Gillar

Vi kämpade för att hitta grepp som inte gav en gnagg eftersom hästen ständigt fick den från ringarna på vardera sidan av munningen. Men på detta fula når dessa aldrig hästen eftersom de är platta och stoppningen på munningen som de lyfter från hästen. Mycket nöjd med den här dystra, men nästa kommer jag att köpa en storlek mindre för att den är stor i storlek!

Inte lycklig
6 Gillar

Grimma som skär mycket, mycket för stort! Jag har en stor SF på 1,82 m i manken, med ett stort huvud, och även för henne går det inte. Vid montering, så snart hon drog det ur huvudet ..... Jag kan inte ens skicka tillbaka det eftersom fraktkostnaderna är lika höga som priset på grimman ...

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.