Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Largo lädergrimma

Produkt-ID: 22136

kr 511,20
kr 639,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Largo lädergrimma
kr 511,20
kr 639,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Largo lädergrimma
Beskrivning

Beskrivning

Mjuk vaddering gör denna fina grimma till ett klokt val.


Vadderat foder på nosgrimman och nackstycket liknande det på våra finaste träns, och den här grimman blir en favorit för tävling och utställning. Denna smala grimma ser fantastisk ut på alla raser och mässingsspännen är en vacker detalj. Rundsydd käkrem definierar hästens käklinje.


Egenskaper:


  • Justerbar på både nos- och nackrem
  • Karbinhake vid käken
  • Dubbelsydd stil

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

6 Gillar

Stor lädergrimma. Bra som ett exit-alternativ. Bekvämt litet karbin. Beslagen har tjänat länge. Jag rekommenderar att köpa.

grimma
3 Gillar

Mycket bra snitt, vackert och ser ut som nytt i redan ett år. Jag råder dig att köpa.

Härlig grimma :)
3 Gillar

Slitstarka, beslag är bra, ser ut som helt nya. Mycket slitstark, visade sig vara. Min häst är väldigt våldsam, och den vanliga billiga grimman gick vi till papperskorgen efter två veckors användning. Och den här har varit med oss i två månader nu - jag upprepar, så bra som ny! Mycket glad att köpa, och tack igen till vår HorZe :)

Läder vadderad grimma
2 Gillar

Den här produkten är fantastisk !!! Läderet är mycket mjukt och av hög kvalitet. Stichingen hade inga brister och mycket snygg med den vita stichingen och hårdvaran var sant mässing !!! Jag var väldigt upphetsad över hur bra den här vadderade lädergrimman prissattes ..:) !!! Storleken är lite stor men med lite justering passar den min varmblod mycket bra. !!! :) Happy Happy ... Jag skulle rekommendera denna produkt samt alla läderprodukter från Horze till alla som vill ha kvalitet och stil till ett rimligt pris:) !!!

Bra läderrem till ett rimligt pris
2 Gillar

Jag tycker att denna grima var fantastisk och inte kostade det så mycket heller. Jag köpte den i svart, men överväger att köpa en i brun också när det verkligen var värt pengarna :) Lite styv, men efter att jag smörjade den med läderbalsam och använde den en dag blev den mjuk och fin. Jag vet inte hur hållbart det är eftersom det bara används för fotografering en gång.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.