Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze munkorg

Produkt-ID: 50539

kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Storleksguide
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze munkorg
Beskrivning

Beskrivning

Använd den här munkorgen för att begränsa mängden gräs din häst ska få äta. Detta är också ett praktiskt alternativ för träning av hästar som har ovanan att bitas. Flera små hål förhindrar hästen att äta eller bitas samtidigt som fullt luftflöde ges. Munkorgen är hållbar och lätt att göra ren, och fästs enkelt över grimman. Det släta materialet förhindrar obehag i huden.


Egenskaper:


  • En av de lättaste alternativen på marknaden
  • Luktfri
  • 3 remmar med kardborrband
  • Ring för att fästa grimskaftet
  • Design med god andasfunktion
  • Hållbart, robust material perfekt för användning i hagen

Teknisk beskrivning:


Formad TPU-korg.


Tvättråd:


Tvättas med tvål- och vattenlösning. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
1.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Munkorg
0 Gillar

Min häst vägrade att äta med den. Hon stod bara sur å rörde sig inte alls. Så var tvungen att ta bort den.

Munkorg
0 Gillar

Horze munkorgar är överlägset bäst! Suveränt hållbara med det gedigna utförandet. Bra passform! Senaste versionen har dock de nedersta hålen runt om för långt ned, så ponnyn/hästen kan svepa in gräs från sidorna förutom att äta ur bara hålet i fram. Min ponny fick därmed i sig för mycket av det goda och jag har satt silvertejp runt nedersta hålen runt om. Annars jättenöjd!

Udugelig
0 Gillar

Denne maska begrenser ikke bare inntaket, men forhindrer til 90% all spising. Denne kan hesten bare gå med korte perioder!

Horze munkorg
0 Gillar

Jag har en häst som bits. Jag klipper upp hålet som reducerar ätmöjligheten och gör det 3-4 gånger sin storlek. Det förhindrar bitande men möjliggör ätande. Väldigt bra hållbarhet. Håller sig fräsch länge.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.