Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Nice grimma

Produkt-ID: 22263

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Nice grimma
kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Nice grimma
kr 99,00
Horze Nice grimskaft
kr 99,00
Horze Nice grimma
Beskrivning

Beskrivning

Visa din hästs sportiga sida med denna snyggt randiga grimma.


Randig vävribb ger en snygg stil till denna, annars enkla, klassiska stallgrimma. En nylongrimma är utmärkt när det är dags för bad och torkar snabbt.


Egenskaper:


  • Mycket prisvärd
  • Justerbar nos- och nackrem
  • Pistolhake vid käken
  • Silverfärgade spännen
  • Matcha med produkt #22666

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Skölj i kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Trevligt :)
10 Gillar

I blått verkligen väldigt elegant och mycket bra utförande :) För priset!

Halter Horze Nice
8 Gillar

Tog 2 sådana grimma. Grön och marinblå. De är outhärdliga. Lämnar min häst i en sådan grimma under bete. En vecka i grönt, en vecka i blått. Och så går hon hela säsongen. Hon går dygnet runt, ligger i leran och i gräset. Du måste tvätta ofta för att se vacker ut. Och det trevliga är att de raderas elementärt. Men till hands, även i en tvättmaskin. Färgen går inte förlorad. De vita ränderna förblev ljusa vita. Grön älskade. På vår vikdräkt ser det underbart ut. När mitt föl växer upp tar jag för honom samma sak som min mammas.

Trevlig dyster :))
4 Gillar

Jag har den här grimman till mitt parti och jag använder den nästan aldrig :( Han brukar gå med en storlekskolv och sedan köpte jag naturligtvis också denna grimma i kolven. Den är väldigt stor och tung för hästen och det är naturligtvis super irriterande eftersom grimman är både trevlig och praktisk, bra råd, köp det ett nummer mindre än vad din häst använder :))

Stor smuts!
3 Gillar

Det här är ett stort smuts! Fin färg, hållbar och otroligt billig! Det enda negativa är att låsens botten är lite för kort .. Men det spelar ingen roll! Grimman rekommenderas verkligen! ;)

Superfina och läckra grimma!
2 Gillar

Bra, trevlig och läcker grimma till bra pris! Den har många hål så att den kan justeras så att den passar alla hästar. Jag är personligen supernöjd med den här modellen och har använt den på alla mina hästar i 3 år nu. Verkar att du kan få det i fina färger också, men jag föredrar den mörkblå smuts.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.