Spara 10 % på din nästa order över 800 kr!*
Hämta koden

Horze repgrimma och grimskaft

Produkt-ID: 22224

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze repgrimma och grimskaft
Beskrivning

Beskrivning

Denna repgrimma med grimskaft är en perfekt träningshjälp.


En repgrimma är det bästa valet för grundutbildning eftersom den tillåter dig att kontrollera hästen med försiktigt tryck från knutarna på nosryggen, nacken och kinderna. Markträning bidrar till att förbättra din ridning och hästens prestation. En knuten grimma är perfekt för att träna från marken.


Egenskaper:


  • Handknuten med dubbelt nackstycke och dubbel nosbrimma
  • Flätat nylongrimskaft som fästes under käken, som möjliggör justering av storlek. Gjort av ett hellångt, 1 cm flätat rep
  • Längd: 2,5 m

Teknisk beskrivning:


Material: 100 % polyester.


Tvättråd:


Skölj i kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

SUPER BRA!
2 Gillar

Jeg synes den er lett og ta på og man kan også ta av leietauet hvis man vil det også kan man stramme grima så mye man vil men jeg synes at det er lit kjedelig at den bare er i blå og ikke noen andre farger men ellers så synes jeg den grima er god og man kan bruke den til hva som helst feks. leie hesten, ha på ute eller leie hesten på henger (det bruker jeg den til)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.