Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Jacson Grimma Badge

Produkt-ID: 321822

kr 229,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Jacson Grimma Badge
Beskrivning

Beskrivning

Grimma med fleece på nosen och spännen i guld. Fleecefoder i nacke.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket vacker grimma
2 Gillar

En mycket trevlig grimma. Storleken (Full) är ganska liten och måste därför bytas ut (XFull) - process för okomplicerad och utan problem. Annars är passformen bra och halvan kan enkelt justeras och därmed perfekt anpassas. Jag skulle beställa det igen. Men jag fick bara ett lämpligt rep genom en annan online-portal.

Blås av hjärta
1 Gillar

Trevlig grimma både i nylon och spännet. Till skillnad från kolvstorleken är bara för min dubbelponny som inte har ett särskilt starkt huvud.

Vacker produkt
1 Gillar

Vacker grimma, bekräftad med beskrivningen, jag tog COB i storlek för min sto på 1m65 som har ett litet huvud och det är perfekt. Jag rekommenderar

topp
1 Gillar

Trevlig grimma Passar mycket bra till min ponny för kvaliteten måste vänta tills den åldras lite

ok smuts
0 Gillar

köpte det här fult när jag tyckte att det såg ut så snyggt ut, det är lika trevligt som det kommer, lite annorlunda i färgerna ... bortsett från att det är riktigt fult på min form, det är också för litet för att kunna stänga runt om käken, (hon använder alltid fullt) eftersom min bara var tvungen att använda den för att stänga och stänga, den var tillräckligt bra, efter några månader är spännen helt missfärgade och rostade

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.