Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

JW Alex grimma

Produkt-ID: 313039

kr 175,20
kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
JW Alex grimma
Beskrivning

Beskrivning

Alex grimma är tillverkad av slitstark men ändå flexibel polyesterväv, med spännen i silverfärgad ton och hake vid käkremmen. Kombinera med matchande produkter.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Grimma i signalfärg
0 Gillar

Trevligt, värderat grimma. Tyvärr visar det sig vara litet. Besvikelse och irriterande som beställde två stoppare, men återbetalningen var endast för en grimma. Med två gånger är fraktkostnaderna knappt 25 € för ingenting.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.