Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

JW RT grimma

Produkt-ID: 313073

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
JW RT grimma
Beskrivning

Beskrivning

Ready to Ride-grimman är gjord av äkta läder och har vadderat pannband och nosgrimma. Lätt att rengöra, föroljat läder, silverspännen, tonad söm, rött Whitaker-emblem, justerbart nackstycke, vadderad nosgrimma och pannband.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

storlek
0 Gillar

Trevlig grimma av god kvalitet men mycket för stor avseende storleken. XF är indikerat för hästar på 1m69 och + och det visar sig vara för stort för en häst på 1m75.

Vacker grimma
0 Gillar

Det passar bra, läderet är väldigt vackert och det är superkomfortabelt. Jag köpte den på kampanj och ångrar verkligen inte mitt köp.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.