Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

PFIFF Udine grimma

Produkt-ID: 315925

kr 89,95
(Priset inkluderar moms)
PFIFF Udine grimma
kr 89,95
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
PFIFF Udine grimma
Beskrivning

Beskrivning

Syntetisk grimma med silverfärgade beslag, justerbar vid nackstycket.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

headcollar
1 Gillar

Jag har köpt kolvstorlek som normalt passar bra men dessa kommer riktigt små och jag kunde inte ens fästa detta på det första hålet. Nöjd med kvalitet men storlek mycket liten. Jag beställer nästa storlek.

super
0 Gillar

Den röda är i själva verket till och med rödaktig så jag skulle bli ännu bättre. Med min Tinker passar det väldigt bra, men blir lite kort för tjockare näsor.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.