Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Roma betesreducerare

Produkt-ID: 319149

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Roma betesreducerare
Välj storlek Storleksguide
Roma betesreducerare
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roma betesreducerare
Beskrivning

Beskrivning

Hjälp din häst att undvika viktökning av för mycket gräs.


Denna utmärkta gräsreducerare från Roma är utmärkt för att förhindra att hästen äter för mycket gräs under sommarmånaderna. Gräsreduceraren är gjord av hållbar nylonväv. Finns i flera färger och storlekar.


Egenskaper:


  • Vaddering på nosen
  • Justerbara remmar
  • Snabbhake vid käken

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

gagged.
1 Gillar

Hello. Vi har en arabisk ponny som är alltför förtjust i gräs. Vi använder munkurvan och det fungerar bra. Den har den på under dagen ute. Det är på en stall på natten, där det uppenbarligen är utan. (Det vet väl att halm bara är att kissa in). Men jag saknar något att sätta på de platser där munkurvan kan irritera huden. Har själv täckt munkorgen med lammskinn i nacken, i sidorna vid kanten av korgen och vid den nedre remmen. Kanske var det en idé att producera en uppsättning som var lätt att sätta på och byta när den blev våt. Fru Kirsten Boysen

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.