Köp mer, spara mer! Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Shires Deluxe Comfort gräsreducerare

Produkt-ID: 318648

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Shires Deluxe Comfort gräsreducerare
Välj storlek Storleksguide
Shires Deluxe Comfort gräsreducerare
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 7 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Howard grimma
kr 199,00
Shires Deluxe Comfort gräsreducerare

Beskrivning

Shires gräsreducerare hjälper till att kontrollera intaget av foder och gräs, och är fullt justerbar för en perfekt passform. Comfort gräsreducerare har syntetisk ull som ger den här deluxe version överlägsen komfort runt nospartiet och hakan. Helt justerbar nack- och käkrem, som är bekvämt vadderade och har rejäl knäppning, samt D-ring för att leda hästen. Nospartiet har dessutom en gummibas med ett hål i botten genom vilket gräs kan komma in, och förstärkta nylonbanor som tillåter fritt luftbyte.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!