Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Finntack Pro flätat grimskaft i nylon

Produkt-ID: 22665

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro flätat grimskaft i nylon
Beskrivning

Beskrivning

Hållbart, tvåfärgat grimskaft av flätad nylon. Inklusive snabbknäppe av mässing.


Teknisk beskrivning:


Grimskaft, tvåfärgat, nylon.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älskar det!
1 Gillar

Älskar det här hyra repet! Har haft lite bomullsrep, men den här slår alla. De är så hållbara och du får ett bra grepp om det! Färgerna ligger inte heller, de liknar bilden !!

Mycket hållbara!
0 Gillar

De bäst grimskaft jag haft, mina konstant hungriga haflingervalacker tuggar sönder det mesta och drar sönder spännen till höger och vänster när jag binder upp dom i skogen, men dessa håller! =)

Slitstarkt snöret rep
0 Gillar

Hållbart lera rep med coolt färgval Köpte ett vitt med blått för många år sedan, och reprepan är fortfarande densamma och färgen är mycket bra. Kunde ha velat mer i de andra färgerna. Tummen upp!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.