Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Noble Equestrian W's Muds Stay Cool High stövlar

Produkt-ID: 316579

kr 1.299,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrian W's Muds Stay Cool High stövlar
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian W's Muds Stay Cool High stövlar
Beskrivning

Beskrivning

GRATIS ett par Best Dang Boot strumpor för varje köp av MUD stövlar! Lera är inte längre ett problem med de mest innovativa och bekväma vattentäta stövlarna på marknaden. MUDS® Stay Cool stövlar är konstruerade med en helt unik design, inifrån och ut, som är bekväm och håller dig 100 % torr.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Så nöjd!
0 Gillar

Äntligen ett par rejäla och sköna stövlar för denna geggiga höst, klafsade runt med hästen på töm igår kväll och utan minsta problem vare sig med fukt, skav eller andra problem med fötterna. Vet inte om de funkar att rida i men det har jag ändå andra skor till.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.