Spara 10 % på hela din order *
Använd kod: MIDWEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Hälsovård

Hälsovård

Hästvårdsprodukter inkluderar allt som håller din häst frisk och glad. Hästvårdsprodukter uppmuntrar till ordentlig hästvård med allt från ryktsaker till fodertillskott och insektsmedel.
572 artiklar

Skötsel och vård för hästen innehåller allt du behöver för att sköta om din häst från insidan.

Kosttillskott för att bota och läka, eller förhindra ett tillstånd finns för att lägga till i hästens dagliga foderstat. Vitaminer är idealiska för att bibehålla optimal övergripande hälsa. Håll hästens päls sund, snygg och trimmad genom rutinmässig klippning för ett rent, snyggt och tydligt utseende. Korrekt daglig ryktning håller din häst glad och frisk, och är ett perfekt tillfälle att vara tillsammans. Barnen kan delta i ryktningen av deras favoritponnyer med ryktborstar speciellt utformade för små händer. Regelbunden hovvård med hovkratsar och hovborstar från Horze hjälper till att hålla hovproblem borta. En ryktlåda bör innehålla minst en hovkrats med borste för att hålla hovarna friska.

Horze erbjuder allt du behöver för skötsel och vård av hästen, för att hålla din häst frisk, stark och leva ett lyckligt, aktivt liv.

Rutinbad efter ansträngande träning eller för att ta bort lera och fläckar är lätt med stora svampar. Var noga med att använda en mild tvål, som inte tvättar bort hästens naturliga oljor. Komplettera hästens dagliga ryktrutin med naturlig flugspray, som håller irriterande flygfän borta vid träning och ute i hagen.