Spara upp till 60% på Horze, B Vertigo och fler
Spara nu
Hästutrustning & hästsaker

Hästutrustning & hästsaker

Hästutrustning med allt från sadlar till träns av kvalitetshantverk finns för alla ridgrenar. Hästutrustning finns även för en matchande look från grimma till benskydd.
2904 artiklar

Du hittar hästutrustning för alla grenar från Horze välsorterade kollektioner.

Välj ett läckert nytt träns med okladerliga detaljer och sömmar för att pryda din prestation med extra elegans. Det vackra kvalitetslädret och hantverket från Horze är gjort för att hålla och se fantastiskt ut. Martingal, thiedemantyglar och andra tillbehör matchar tränsen från Horze-kollektionerna. Tyglar i läder, gummi eller vävribb kan matchas och bytas ut efter behov. Betten från Horze är av utmärkt kvalitet och finns för alla grenar, samt i en mängd olika storlekar. Sadelgjordar finns i vävribb, fleece eller läder för allt från enkel allroundridning till att matcha din dressyrsadel och passa din häst perfekt. Horze-sadlarna är prisvärda för nybörjare eller ett perfekt alternativ för ridskoleelever eller hästägare.Den enkla allrounddesignen på Horze-sadlarna har samma kvalitet som dyrare sadlar, till ett oslagbart pris. Välj mellan många varianter och byt ut stigbyglar och stiglädertill ett utmärkt pris.

Det finns hästutrustning för alla dina behov med samma kvalitet som du förväntar dig av Horze.

Grimmor, täcken och allt annat från Horze-kollektionen är tillverkade av enastående material till otroliga priser för att fullända din sadelkammare eller hästs garderob. Det finns täcken för alla årstider från tidig vår till kall vinter för att skydda mot kyla, regn eller insekter, och i färger, storlekar och stilar för alla behov. Grimmorna har roliga färger och mönster, som matchar hästens täcken, schabrak, huvor eller benskydd. Välj reflexutrustning för säkerhet och synlighet, och gör kvällsridturen mer avslappnad. Horze har all utrustning som du behöver för att göra din ridupplevelse till ett rent nöje och tillföra elegans.