Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Hästgodis

Hästgodis finns i många goda smaker för att visa favorithästen din uppskattning. Hästgodis är en utmärkt hjälp vid träning eller som belöning.

Dina filter:
23 artiklar

Hästgodis är den perfekta belöningen för ett väl utfört arbete.

Ge din häst något riktigt gott efter ridturen eller efter en behandling för gott uppförande. Se till att du har hästgodis i ryktväskan så att du kan visa hästen din uppskattning och kärlek. Morötter är ett gott och färskt alternativ, men de blir gamla och ruttnar. Hästgodis görs av naturliga ingredienser och håller sig fräscht länge vid rätt förvaring. Smakrika ingredienser såsom äpple, morot eller melass blir en riktigt god belöning till din fyrbenta vän.

Hästgodis är utmärkt att använda vid träning och är lätt att förvara.

Hästgodis är idealiskt vid träning och finns i flera olika smaker och storlekar. När du tränar din häst är det viktigt med omedelbar belöning när det går bra. Belöna gott uppförande med lite hästgodis, som är ett utmärkt positivt träningsverktyg. Var noga med att använda godsaker och hästgodis med måtta. Hästgodis finns i smaker som äpple, morot, kanel, mynta och även jordgubbe. Mycket av vårt hästgodis är gjort av naturliga och ekologiska ingredienser, och därmed nyttigt för din häst.