Köp hästleksaker för häst & ponny nu | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
Hästleksaker

Hästleksaker

Hästleksaker är utmärkt för att motverka dåliga stallvanor. Välj mellan många varianter av leksaker för att underhålla din häst om den är uttråkad i boxen eller i paddocken.
4 artiklar

Köp Hästleksaker på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Hästleksaker håller din fyrbente vän underhållen i timmar.

Leksaker för hästar är perfekta att ha i stallet för att lindra tristess. Hästar som av olika anledningar tillbringar mycket tid i boxen kan utveckla dåliga vanor, och en leksak är ett enkelt sätt att minska risken för krubbitning eller vävning. De roliga leksakerna som erbjuds av Horze håller även den mest stökige hästen glad i stallet. Den mjuka, gummerade plasten, som är speciellt utformad för hästar, kan lätt gripas med tänderna utan att skada dem. Hästar kan kasta, knuffa eller sparka bollar och ha roligt i flera timmar.

Hästleksaker i hagen håller en ensam häst sysselsatt.

Ge din häst en mjuk gummiboll i hagen, och han har direkt en rolig lekkamrat och många timmars sysselsättning. Hästar som hålls ensamma kan bli uttråkade och en enkel leksak kan ge dem distraktion.Den här praktiska leksaken kan fyllas med godsaker, till exempel bitar av äpple, morot eller hästgodis, och håller hästen fokuserad på leksaken och glömmer bort tristessen. Din häst kommer att roa sig i timmar med att försöka få ut godsakerna, istället för att sparka, bita eller utveckla andra olater när han är ensam.