20 % rabatt på alla produkter av märket Horze *
Använd kod: MIDWEEK
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Hästleksaker

Hästleksaker

Hästleksaker är utmärkt för att motverka dåliga stallvanor. Välj mellan många varianter av underhållning för din häst om den är uttråkad i boxen eller i paddocken.

10 artiklar

Hästleksaker håller din fyrbente vän underhållen i timmar.

Leksaker för hästar är perfekta att ha i stallet för att lindra tristess. Hästar som av olika anledningar tillbringar mycket tid i boxen kan utveckla dåliga vanor, och en leksak är ett enkelt sätt att minska risken för krubbitning eller vävning. De roliga leksakerna som erbjuds av Horze håller även den mest stökige hästen glad i stallet. En boll att rulla, knuffa och sparka på, är till exempel ett säkert och enkelt sätt att underhålla hästen.

Hästleksaker i hagen håller en ensam häst sysselsatt.

Ge din häst en mjuk gummiboll i hagen, och han har direkt en rolig lekkamrat och många timmars sysselsättning. Den här praktiska leksaken kan fyllas med godsaker, till exempel bitar av äpple, morot eller hästgodis, och håller hästen fokuserad på leksaken och glömmer bort tristessen. Din häst kommer att roa sig i timmar med att försöka få ut godsakerna, istället för att sparka, bita eller utveckla andra olater när han är ensam.