SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track bogskydd

Produkt-ID: 24316

kr 840,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track bogskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track bogskydd
kr 840,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track bogskydd
Beskrivning

Beskrivning

Vårt nya unika Back on Track bogskydd är en produkt som ökar blodcirkulationen runt bogarna, tack vare den unika funktionen av vårt Welltex®-material. Bogskyddet har en tätsittande passform, som täcker pectoralimuskeln i bröstet, trapezius runt manken samt deltoideusmuskeln. Back on Track bogskydd kan användas för att förebygga muskelsträckningar, som är mycket vanliga skador hos hästar och läkningsprocessen är ofta långvarig. Back on Track bogskydd minimerar också risken för skav från täcken. De tre kuddarna på sidorna hjälper till att avlasta trycket från manke och bog. Dessa är tillverkade av högfunktionell, tredimensionell stoppning för bästa luftflöde. Du kan med fördel använda bogskyddet året runt och det är perfekt till de kalla vinterdagarna. Back on Track bogskydd är idealiskt för att förebygga skador hos hästar som ska prestera och när musklerna är under maximal belastning. Bogskyddet är också lämpligt till hästar som återhämtar sig från bogskada eller för välbefinnandet i allmänhet.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

stor
1 Gillar

Produkt som motsvarar bilden. Storleken på rätt sätt undviker dynorna komprimering av bladet. Snabb leverans med rabattbonus tack vare en kampanjkod !!! Att göra med tiden ..

Storlek: Normal
Mycket bra produkt
0 Gillar

Min 5 år gamla Quarter Horse vallak har drabbats av en trasig muskel på hans vänstra axel. Han är i osteopatisk behandling och i kroppsbyggande. Det axelskydd jag använder nu i 1 vecka och är stolt över. Min häst springer mycket lossare från början och man märker under axelskyddet en uppvärmning som naturligtvis också främjar blodcirkulationen. Jag skulle beställa det igen och igen. Rekommenderas starkt

Storlek: Stor
Besviken
0 Gillar

Min häst fick skav av detta. Dessutom var det för stort i halsen.Såå besviken :(

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.