SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Bogskydd med antiskav

Produkt-ID: 313990

kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
Bogskydd med antiskav
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Bogskydd med antiskav
kr 549,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bogskydd med antiskav
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • En ny design på bogskyddet som gör att det sitter säkert på plats
  • Friktionsfri polyester
  • Bogskydd med 4-vägs stretch
  • Extra skydd vid manken
  • Elastiska maggjordar
  • Stretchig bambu och stark, bred kardborrknäppning
  • Merino Plus på manken skyddar mot täckets vikt och minimerar friktion

Genomsnittligt betyg
2.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Att fly!
1 Gillar

Uppmärksamhet, de två använda materialen är mycket allergiframkallande !! Polyester och bambufiber. Min häst bar den två dagar innan jag tog av den. Resultatet: det är helt svullet av alla delar som skyddet täckte, en dag senare tappar det hårstrån ... Det är första gången det gör en allergi av den här typen. Produkten var tänkt att skydda den och det är motsatsen, jag är glad ... Riktigt besviken !! Jag tvättade den och sa att den verkligen skulle ta bort vissa kemikalier (inte säker ...), men jag vågade inte överlämna honom.

Storlek: Normal
Mycket trevligt skydd!
0 Gillar

Fin, välpassad mank och bröstskydd. Det släta tyget garanterar att det inte slipas eller glider. Sömmen överst på manken är ett konstigt val tror jag, men ingen irritation på grund av det eller något. Endast tyget på bröstet var helt skalat efter 2 att ha bära det på grund av detta på en kardborrebit med de flesta filtar. Det borde ha varit mitt också. Dessutom vackert förpackad och vacker artikel. Min häst är nöjd med den.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.