Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze elastisk fleecesadelgjord för täcken

Produkt-ID: 14611

kr 189,00
(Priset inkluderar moms)
Horze elastisk fleecesadelgjord för täcken
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze elastisk fleecesadelgjord för täcken
Beskrivning

Beskrivning

Håll täcket ordentligt på plats med den här justerbara, elastiska sadelgjorden.


Den här justerbara, elastiska sadelgjorden håller täcket väl på plats. Gjorden är lätt att justera för en anpassad passform och ett vitt T-spänne i gummi håller den säkert på plats. Den elastiska, vänliga lätt på/av-konstruktionen gör den lämplig som ett bra utbildningsstöd för unghästar. Använd denna enkla gjord innan din unghäst är redo för sadel. Horze-logotyp på ovansidan.


Egenskaper:


  • Justerbar, elastisk täckesgjord med mjuk fleece.
  • T-spänne i vitt gummi
  • Gjord som är idealisk även för träning

Teknisk beskrivning:


Justerbar från 127 cm till 188 cm. Bredd: 7,6 cm. Mankpad 5 cm. 5 cm tjock och 16,5 cm lång.


Tvättråd:


Torka med fuktig svamp, handdukstorka.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Otroligt snygga stickor!
4 Gillar

Har alltid varit så trött på att däcken glider runt på hästen att ha på ett väldigt vanligt stickat bälte men däcken har fortsatt att bära runt också tills jag köpte det här stickade bältet med kuddar på manen så däcket håller på plats på baksidan och manen, trycker inte och inga gnuggsår som vanliga stickade staket gör på hästens manken. Så jag skulle rekommendera någon att köpa detta annat än ett vanligt stickat bälte och har inte sett någon annan sälja den här typen!

Pålitlig och mjuk sadel för filtar
1 Gillar

Vad är bra - överst finns det två mjuka fleecekuddar som mjukar trycket på ryggen, och hästen känns bekväm. Fixering är utmärkt, glider inte, filten går inte fram och tillbaka, kommer inte att veckas. Därför bestämde jag mig för att köpa den här sadeln från hela sortimentet, eftersom den är justerbar och passar nästan alla storlekar. Jag tog på båda hästarna med lika framgång. Spännet ser primitivt ut, men faktiskt starkt och pålitligt kommer det inte att öppna sig själv. Materialet är elastiskt, men med mått, och sträcker sig inte från ofta användning, lika starkt som det var.

Super bekvämt för ett bra pris !!!
0 Gillar

Takremmen är inte bara för att fästa tak utan också bra för att fästa Schabracken när du åker ridande! Det olika färgvalet är också stort och han kan justeras underbart. Allt i ett en fantastisk produkt till ett bra pris !!

0 Gillar

Jag beställde detta för att hålla min hästark på plats och det har fungerat bra och han är bekväm i det! Du kan inte slå priset heller.

Toppprodukt till rimligt pris
0 Gillar

Takremmen är utmärkt för montering av sadeltyg och valv. Tack vare sin fleece är den också bekväm för hästen och den kan justeras underbart. Så en bra produkt till ett bra pris.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.