SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze ring till T-spänne

Produkt-ID: 24940

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze ring till T-spänne
kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze ring till T-spänne
Beskrivning

Beskrivning

Nu behöver du inte bekymra dig för att gjorden går upp på täcket. Dessa enkla ringar sättes på t-spännet på täcket och hjälper till att hålla gjorden stängd, även när hästen busar och springer i hagen.


Egenskaper:


  • Svarta gummiband

Teknisk beskrivning:


Set med 8.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

gummiringar för täckremmar
0 Gillar

... effektivt förhindra öppningen av magremmen medan du rullar hästar. lätt att installera, säkert stopp. bra pris !!

Grunduppsättning :)
0 Gillar

Grundläggande t-spänne för varp. Ingen super cool design, men de gör sitt jobb snyggt. :) Om hållbarhet kan jag inte säga ännu, nyligen introducerad.

Bra att ha till hands
0 Gillar

Det här är en bra idé att ha till hands när du märker att en av magremmen kommer att komma bort. Kasta på en av dessa små saker, så kommer remmen att förbli säker. Jag tycker att dessa är riktigt bra för hästar som spelar mycket utanför eller är ökända rullar. De är ett bra pris, och det finns tillräckligt med att göra en hel samling filtar. För under tre dollar har du ett sinne att dina filtar mage remmar håller sig på ett säkert.

Storlek: Liten
0 Gillar

Jag köpte ett paket av dessa och satte dem på T-låsarna på alla mina filtar den här säsongen. Hittills har jag inte fått en snurra eller att bröstet stängs av och filtarna verkar passa lite säkrare, även när min häst känner mig väldigt lekfull.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.