SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze täckesnypa, stor

Produkt-ID: 24920

kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Horze täckesnypa, stor
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze täckesnypa, stor
kr 39,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze täckesnypa, stor
Beskrivning

Beskrivning

Att tvätta täcken kan vara en utmaning, och att torka dem är en ännu större. Med den här stora nypan fäster du det våta täcket på ett klädstreck eller en täckeshängare för bästa torkning. Denna robusta metallklämma kan också användas för att temporärt fästa ett svettäcke.


Egenskaper:


  • Stark fjäder
  • Kan bekvämt öppnas med en hand

Teknisk beskrivning:


15,25 cm.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Alltid bra att ha några till hands!
0 Gillar

Nu när temporna faller är det alltid bra att ha ett filtklipp på varje kylare. Till skillnad från de klipp du kan köpa i hårdvarubutiken är dessa lätta att spänna och öppna. De är lätta att använda eftersom de öppnar lätt så att du kan hålla så mycket av kylaren som du behöver. Till det här priset kan du byta ut alla dina klipp med dessa enkla som är designade för vad du använder dem för!

Storlek: Liten
Du kan öppna det akut enkelt med lätthet!
0 Gillar

De flesta filtklipp är så svåra att öppna. Detta öppnar lätt utan att kylarna glider igenom. Fungerar bra på min fleecekylare.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.